Brioșe cu dovlecei de la Fran
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încearcă brioșele Fran's Butternut Squash. Această rețetă face 15 porții cu 167 de calorii , 3 g de proteine și 8 g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați bicarbonat de sodiu, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Cu un scor spectaculos de 34% , acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Batoane de fistic cu dovlecei fără gluten , dovlecei și păstârnac la cuptor și supă de dovlecei și mere .
Instrucțiuni
Puneți o inserție pentru aburi într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub partea inferioară a cuptorului. Aduceți apă la fiert.
Adăugați dovleac, acoperiți și fierbeți la abur până se înmoaie, aproximativ 25 de minute. Dovleceii se zdrobesc cu un zdrobitor de cartofi într-un castron și se răcesc la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți 15 căni de brioșe sau tapetați cu folii de hârtie pentru brioșe.
Bateți untul și zahărul împreună într-un castron cu un mixer electric până devine pufos, 3 până la 5 minute. Bateți ouăle, câte unul, până când amestecul devine spumos.
Turnați laptele încet în amestecul de unt în timp ce bateți.
Îndoiți piureul de dovleac, bicarbonatul de sodiu și nucșoara în amestecul de unt. Îndoiți făina în amestecul de dovlecei, pliând de la fundul vasului până sus.
Turnați aluatul în cupe de brioșe pregătite.
Coacem brioșele în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată, 18 până la 20 de minute.