Brioșe Cu Căpșuni Și Afine
Brioșele cu căpșuni-afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Această rețetă face 12 porții cu 320 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de praf de copt, afine, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Încercați Brioșe Cu Căpșuni Și Afine, Brioșe De Afine Cu Căpșuni, și Brioșe cu afine-căpșuni cu grăsime redusă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți 12 căni de brioșe sau aliniați cu garnituri de hârtie.
Bateți uleiul, laptele și ouăle împreună într-un bol.
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea împreună într-un bol separat; pliați în căpșuni, afine și gem. Se amestecă amestecul de lapte în amestecul de făină până se combină. Umpleți cupele de brioșă cu aluat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată, aproximativ 25 de minute. Se răcește în cositorul de briose timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.