Brioșe Cu Curmale Portocalii
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Brioșele cu curmale portocalii ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 352 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bicarbonat de sodiu, suc de portocale, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Brioșe Cu Curmale Portocalii, Briose De Curmale Portocalii, și Briose De Curmale Portocalii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă Zara și sifonul până se amestecă.Bateți 1 cană de unt la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos; adăugați treptat zahăr brun, bătând bine. Se amestecă amestecul de zară, ouăle și următoarele 5 ingrediente până se omogenizează. Puneți aluatul în tigăi de brioșe unse, umplând două treimi.
Coaceți la 350 timp de 20 până la 23 de minute.
Scoateți imediat din tigăi și răciți-le pe rafturile de sârmă.Se amestecă împreună zahărul pudră, sucul de portocale și untul topit până se omogenizează; stropiți glazura uniform peste brioșe.Notă: aluatul poate fi acoperit bine și păstrat la frigider până la 24 de ore.