Brioșele de ciocolată portocalie ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 189 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 18. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brioșe Cu Ciocolată Și Portocale, Briose Cu Ciocolată Portocalie, și Brioșe Cu Vârtej De Portocale Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, cremă de unt și zahăr până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți smântâna, sucul de portocale și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și ciocolata rasă; se amestecă în amestec cremă doar până se umezește. Umpleți cupe de brioșe căptușite cu hârtie cu trei sferturi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
4
Coaceți la 400 de euro timp de 15-20 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi de sârmă.