Brioșe Cu Bule
Această rețetă face 12 porții cu 250 de calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Dacă 37 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., brioșele cu bule ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, făină universală, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Brioșe Cu Bule, Brioșe De Piersici, și Brioșe Festive pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/4 cană de apă caldă și lapte cald într-un castron de mixer rezistent, montat cu atașament cu palete.
Se presară drojdiepeste și se amestecă pentru a se umezi uniform.
Lăsați până când drojdia se dizolvă, amestecândocazional, aproximativ 8 minute.
Adăugați făină și sare în amestecul de drojdie.Amestecați la viteză medie-mică până când se formează shaggylumps, răzuind părțile laterale ale boluluiocazional, 1 până la 2 minute.
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează dupăfiecare Adăugare. Bateți în zahăr. Creșteți viteza mixerului la mediu; bateți până când aluatul este neted, aproximativ 3 minute.
Reduceți viteza la minim.
Adăugați unt, câte 1 lingură, bătând până laamestecat după fiecare adăugare, aproximativ 4minute (aluatul va fi moale și mătăsos).Măriți viteza la mediu-mare și batețipână când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale paletei bowland urcă, 8 până la 9 minute.
Unt ușor castron mare. Răzuiește aluatulîn castron. Acoperiți vasul cu folie de plastic.
Lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă fără curenți până laaproape dublat în volum, aproximativ 1 oră 15 minute până la 1 oră 30 minute.
Dezumflați ușor aluatul ridicând marginile, apoi lăsând aluatul să cadă înapoi în castron, întorcând vasul și repetând după cum este necesar.Acoperiți bine vasul cu folie de plastic șise răcește, dezumflând aluatul în același mod la fiecare 30 de minute până când aluatul încetează să crească, aproximativ2 ore. Se răcește peste noapte. (În acest moment, folosiți aluatul pentru a face 12 brioșe, sau 6 brioșe și 1 tartă sau 2 tarte.)
Unt 12 Standard (1/3 cană) muffincups. Împărțiți aluatul în 12 bucăți egale; tăiatfiecare bucată în treimi.
Rulați fiecare bucată micăîntre palme în minge.
Așezați 3 bile înfiecare ceașcă pregătită (aluatul va umple cupa).
Așezați tigaia pentru brioșe în zona caldă fără tiraj; așezați o foaie de hârtie cerată peste.
Lăsați aluatul să crească până când este ușor și aproape dublat(aluatul va crește cu 1/2 inch până la 1 inch deasupra cupelor de briose), 50 până la 60 de minute.
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Așezați tigaia cu brioșefoaie de copt tăiată. Periați ușor glazura de ou peste aluatul crescut, având grijă ca glazura să nu picure între aluat și tigaie(ceea ce poate împiedica extinderea completă în cuptor).
Coaceți brioșele până se rumenesc,acoperind cu folie dacă se rumenesc prea repede,aproximativ 20 de minute.
Transferați tigaia în raft.Se răcește 10 minute.
Scoateți brioșele dintigaie.
Se servește cald sau la temperatura camerei.