Brioșe Cu Bule

Brioșe Cu Bule
Această rețetă face 12 porții cu 250 de calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Dacă 37 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., brioșele cu bule ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, făină universală, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Brioșe Cu Bule, Brioșe De Piersici, și Brioșe Festive pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/4 cană de apă caldă și lapte cald într-un castron de mixer rezistent, montat cu atașament cu palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Se presară drojdiepeste și se amestecă pentru a se umezi uniform.
3
Lăsați până când drojdia se dizolvă, amestecândocazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
4
Adăugați făină și sare în amestecul de drojdie.Amestecați la viteză medie-mică până când se formează shaggylumps, răzuind părțile laterale ale boluluiocazional, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
5
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează dupăfiecare Adăugare. Bateți în zahăr. Creșteți viteza mixerului la mediu; bateți până când aluatul este neted, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
6
Reduceți viteza la minim.
7
Adăugați unt, câte 1 lingură, bătând până laamestecat după fiecare adăugare, aproximativ 4minute (aluatul va fi moale și mătăsos).Măriți viteza la mediu-mare și batețipână când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale paletei bowland urcă, 8 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
8
Unt ușor castron mare. Răzuiește aluatulîn castron. Acoperiți vasul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
9
Lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă fără curenți până laaproape dublat în volum, aproximativ 1 oră 15 minute până la 1 oră 30 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
10
Dezumflați ușor aluatul ridicând marginile, apoi lăsând aluatul să cadă înapoi în castron, întorcând vasul și repetând după cum este necesar.Acoperiți bine vasul cu folie de plastic șise răcește, dezumflând aluatul în același mod la fiecare 30 de minute până când aluatul încetează să crească, aproximativ2 ore. Se răcește peste noapte. (În acest moment, folosiți aluatul pentru a face 12 brioșe, sau 6 brioșe și 1 tartă sau 2 tarte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
11
Unt 12 Standard (1/3 cană) muffincups. Împărțiți aluatul în 12 bucăți egale; tăiatfiecare bucată în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
12
Rulați fiecare bucată micăîntre palme în minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
13
Așezați 3 bile înfiecare ceașcă pregătită (aluatul va umple cupa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
14
Așezați tigaia pentru brioșe în zona caldă fără tiraj; așezați o foaie de hârtie cerată peste.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
15
Lăsați aluatul să crească până când este ușor și aproape dublat(aluatul va crește cu 1/2 inch până la 1 inch deasupra cupelor de briose), 50 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
16
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Așezați tigaia cu brioșefoaie de copt tăiată. Periați ușor glazura de ou peste aluatul crescut, având grijă ca glazura să nu picure între aluat și tigaie(ceea ce poate împiedica extinderea completă în cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
18
Coaceți brioșele până se rumenesc,acoperind cu folie dacă se rumenesc prea repede,aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
19
Transferați tigaia în raft.Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
20
Scoateți brioșele dintigaie.
21
Se servește cald sau la temperatura camerei.
22
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista