Briose cu ciocolată și banane este un mic dejun care servește 24. Pentru 31 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 193 de calorii, 3 g de proteine și 10 g de grăsimi. Mergeți la magazin și cumpărați nuci, fulgi de ciocolată semidulce, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 22%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mărturisirea # 143: Am un impuls de coacere a bananelor... Brioșe sănătoase cu banane, nucă de cocos, bucăți de ciocolată, brioșe marmorate cu ciocolată și banane cu ciocolată Graham Cracker Streusel și brioșe cu ciocolată, ciocolată și banane cu glazură .
Instrucțiuni
1
Într-un bol, cremă unt și zaharuri. Bateți ouăle, bananele și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați făina și bicarbonatul de sodiu; se adaugă la amestecul de smântână până când se combină. Se amestecă nucile și fulgii de ciocolată. Umpleți pe jumătate paharele pentru brioșe unse sau tapetate cu hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
Mazăre Cu Cocă Violet
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
3
Coaceți la 350° timp de 15-20 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigăi pe grătarele de sârmă.