Brioșe Caramel-Mere
Brioșele Caramel-mere ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 8 și costă $1.95 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 718 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de scorțișoară măcinată, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este excelent. Încercați Brioșe cu condimente de dovleac cu mere Caramel cu glazură de Caramel sărată, Brioșe Cu Mere Caramel, și Brioșe Cu Mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați, miez și tăiați 4 mere în inele de 24 (1/4-inch grosime). Saut inele de mere, în loturi, într-o tigaie ușor unsă la foc mediu 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din tigaie și așezați 1 inel de mere în partea de jos a fiecăreia dintre cele 24 de căni de briose ușor unse.
Curățați și tocați mărunt suficiente mere rămase până la 3 căni. Pune deoparte.
Se amestecă împreună zahărul și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare.
Se amestecă împreună făină și următoarele 3 ingrediente; se adaugă la amestecul de zahăr, amestecând doar până la omogenizare. (Aluatul va fi rigid.) Îndoiți merele tocate mărunt și 1 cană de nuci pecan.
Puneți aluatul uniform peste inelele de mere în căni de tigaie pentru brioșe, umplând căni pline cu trei sferturi.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Scoateți brioșele din tigaie și răciți, mărul sună în sus, pe un suport de sârmă.
Apăsați ușor mânerul unei linguri de lemn în centrul fiecărui inel de măr, formând o adâncitură de 1 inch în brioșe. Lingurați glazura caldă rapidă de Caramel uniform peste brioșe, umplând indentări.
Presărați uniform cu restul de 1 1/2 căni de nuci pecan tocate.
Prăjituri de cafea Caramel-mere: omiteți inelele de mere și pregătiți aluatul de brioșe de mere conform instrucțiunilor. Împărțiți aluatul uniform între 2 tigăi rotunde de 8 inci unse și făinoase.
Coaceți la 350 timp de 45 până la 50 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Scoateți din tigăi și răciți pe rafturi de sârmă. Lingurați glazura caldă rapidă de Caramel uniform peste prăjiturile de cafea; presărați uniform cu restul de 1 1/2 căni de nuci pecan. Face 16 porții. Pregătire: 20 min.,
Pâine cu mere: omiteți inelele de mere, glazura rapidă de Caramel și 1 1/2 căni de nuci pecan deasupra. Pregătiți aluatul de brioșe de mere conform instrucțiunilor. Împărțiți aluatul uniform între 2 tigăi de pâine unse și făinoase de 9 x 5 inci.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Scoateți din tigăi și răciți pe rafturi de sârmă. Face 2 (9-inch) pâini. Pregătire: 20 min.,