Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele streusel de dovleac. O porție conține 184 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, ulei de canolan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Briose Streusel De Dovleac, Briose Streusel De Dovleac, și Briose Streusel De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 4 ingrediente, amestecând până când ingredientele uscate sunt umezite și amestecul se menține împreună; pus deoparte.
3
Lingurați ușor făina cu auto-creștere în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină în Creștere De Sine
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Combinați 2 căni de făină și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Combinați dovleacul și următoarele 3 ingrediente; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Puneți aluatul uniform în 16 căni de briose acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
8
Se presară uniform cu amestec de ovăz.
9
Coaceți la 400 timp de 22 până la 25 de minute sau până devin aurii. Răciți brioșele în tigaie pe un suport de sârmă 5 minute; scoateți din tigăi și așezați-le pe suport de sârmă.