Briose sarate pentru mic dejun

Briose sarate pentru mic dejun
Brioșele sărate pentru mic dejun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mic dejun. Această rețetă face 16 porții cu 123 de calorii , 6 g de proteine și 6 g de grăsimi fiecare. Pentru 35 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de sare, făină, brânză havarti și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 24% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brioșe sărate pentru mic dejun , Brioșe sărate pentru mic dejun și Brioșe sărate pentru mic dejun .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și piperul. Într-un alt castron, combinați ouăle, zara, untul și uleiul. Se amestecă ingredientele uscate până când se umezesc. Încorporați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Umpleți cupe de brioșe unse sau tapetate cu hârtie pe trei sferturi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
3
Coacem la 400° timp de 18-22 minute sau până când o scobitoare introdusă în brioșă iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigăi pe grătarele de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista