Briose afine var ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 110 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de lapte, coajă de tei, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Briose Cu Afine De Tei, Briose de afine-lime, și Briose De Tei De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
3
Într-un castron mare, amestecați amestecul de coacere, zahărul brun și 1 linguriță de coajă de var. Într-un castron mic, amestecați laptele, untul și oul cu biciul sau furculița până se omogenizează bine. Faceți bine în centrul ingredientelor uscate; amestecați amestecul de ouă doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Se amestecă afine. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose, umplând fiecare trei sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Zahăr Brun
Amestec De Coacere
Coaja De Tei
Unt
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Bateti
Bol
4
Coaceți 16 până la 18 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și blaturile sunt maro auriu. Se răcește 5 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
Tigaie
5
Între timp, într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și sucul de lămâie până se omogenizează bine.