Briose rubarbă s-ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 179 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de coajă de portocală, ulei vegetal, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 30%. Rețete similare includ Briose De Rubarbă, Briose De Rubarbă, și Briose Cu Nuci De Rubarbă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți cupele de brioșă sau linia cu căptușeli de brioșă de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți Graham
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună oul, uleiul, sucul de portocale și coaja de portocală. Într-un castron separat, combinați făina, zahărul alb, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă amestecul de ou în amestecul de făină, doar până se combină. Îndoiți rubarba tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire