Briose De Rubarbă Cu Zahăr Brun
Briose rubarbă zahăr brun este un vegetarian rețetă cu 20 de porții. Această masă de dimineață are 172 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, nuci, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Briose de rubarbă cu zahăr brun, cu puțin Streusel deasupra, Briose De Ovăz Cu Zahăr Brun, și Briose De Piersici Cu Zahăr Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul brun, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mic, bateți ouăle, laptele de unt, uleiul și vanilia. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Îndoiți în rubarbă și nuci.
Umpleți cupele de brioșă unse sau căptușite cu hârtie cu trei sferturi pline.
Coaceți la 375 de minute timp de 18-20 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigăi în rafturi de sârmă.