Briose De Rubarbă Cu Zahăr Brun

Briose De Rubarbă Cu Zahăr Brun
Briose rubarbă zahăr brun este un vegetarian rețetă cu 20 de porții. Această masă de dimineață are 172 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, nuci, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Briose de rubarbă cu zahăr brun, cu puțin Streusel deasupra, Briose De Ovăz Cu Zahăr Brun, și Briose De Piersici Cu Zahăr Brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul brun, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mic, bateți ouăle, laptele de unt, uleiul și vanilia. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Îndoiți în rubarbă și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Umpleți cupele de brioșă unse sau căptușite cu hârtie cu trei sferturi pline.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
3
Coaceți la 375 de minute timp de 18-20 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigăi în rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista