Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Brioșele cu rubarbă cu lapte ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 186 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, făină, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Briose De Rubarbă Și Zmeură Cu Lapte Bătut Și Scorțișoară, Rubarbă Swirl Lapte Bătut Înghețată, și Tort De Zară Cu Rubarbă De Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați cele șase ingrediente. Într-un alt castron, amestecați oul, laptele de unt, uleiul și vanilia. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Îndoiți în rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Rubarbă
Vanilie
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Umpleți cupele de brioșă căptușite cu hârtie cu două treimi pline.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
3
Coaceți la 350 de minute timp de 22-25 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigăi în rafturi de sârmă.