Briose De Rubarbă Cu Căpșuni

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu rubarbă de căpșuni. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 142 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Dacă aveți rubarbă, ulei vegetal, făină de pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Briose De Rubarbă Cu Căpșuni, Briose De Rubarbă Cu Căpșuni, și Briose De Rubarbă Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați rubarba și apa într-o cratiță și dați la fiert. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 15 minute. Se strecoară rubarba și se rezervă sucul. Măsurați sucurile și, dacă este necesar, adăugați puțină apă pentru a face 3/4 cană lichid.
Bateți împreună sucul de rubarbă, mierea, uleiul și oul.
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și condimentul.
Se toarnă amestecul de suc în amestecul de făină și se amestecă scurt pentru a se combina. Nu amestecați prea mult. Îndoiți în rubarbă și căpșuni. Puneți aluatul în 12 căni de brioșă cu ulei sau căptușite cu hârtie.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 22 până la 25 de minute.