Briose De Porumb Cu Lapte De Afine
Afine lapte bătut briose de porumb ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 303 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați sare, afine, zară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Briose De Porumb Cu Lapte De Afine {Fără Zahăr Adăugat, Fără Gluten}, Briose Cu Lapte De Afine, și Briose Cu Lapte De Afine.
Instrucțiuni
Poziționați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. aliniați o tigaie standard de brioșă de 12 căni cu garnituri de hârtie.
Într-un castron mare, amestecați laptele de unt, ouăle și vanilia pentru a se amesteca.
Combinați 1 1/3 căni de făină, făina de porumb, zahărul, praful de copt și sarea într-un procesor, aproximativ 30 de secunde. Aruncați cuburile de unt rece. Folosind viraje on/off, amestecați până când untul este tăiat fin și amestecul seamănă cu o masă grosieră, oprindu-se ocazional pentru a verifica dimensiunea bucăților de unt (ar trebui să fie de dimensiunea boabelor de orez).
Se toarnă ingredientele uscate peste amestecul de zară. Folosind o spatulă subțire, flexibilă și câteva lovituri rapide, pliați aluatul împreună, întorcând vasul în timp ce pliați.
Într-un castron mediu, combinați restul de 1 lingură de făină și afinele congelate. Aruncați pentru a acoperi fructele de pădure. Împrăștiați fructele de pădure peste aluat și pliați-le.
Folosind o ceașcă rotunjită de 1/3 de aluat pentru fiecare brioșă, umpleți garniturile de hârtie, așezând aluatul în centru. Folosiți un vârf de cuțit sau o lingură pentru a repoziționa cel puțin 1 boabe, astfel încât să apară deasupra.
Coaceți brioșele până se umflă și se rumenesc la margini, iar un tester introdus în centru iese curat, 20 până la 25 de minute.
Lăsați brioșele să stea 5 până la 10 minute. Răsuciți fiecare brioșă în loc pentru a slăbi marginile din tigaie. Ridicați brioșele pe un suport și răciți-le.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.