Briose de morcovi cu bulgăre de zăpadă ale lui Rudolph
Brioșele cu morcovi Snowball de la Rudolph ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mic dejun. Această rețetă servește 12 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 309 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 16 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Un amestec de angelica cristalizată, ouă, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 24%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Flapjacks de morcov ale lui Rudolph, Prăjiturile cu patch-uri de morcovi ale lui Rudolph, și Brioșe sănătoase cu morcovi cu mere {alias brioșe cu tort cu morcovi}.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C/ventilator 180C / gaz 6 și tapetați o tavă pentru brioșe cu 12 cutii de hârtie.
Scurgeți ananasul, rezervând sucul, apoi zdrobiți carnea cu o furculiță.
Se amestecă ingredientele uscate într-un castron mare. Bateți ouăle, untul topit și iaurtul împreună și turnați în castron, împreună cu morcovul și ananasul. Se amestecă repede, apoi se pune lingura în cutii de briose și se coace timp de 18 minute sau până când crește și devine auriu. Poate fi înghețat în această etapă timp de până la o lună.
Pentru a decora, amestecați nuca de cocos cremă cu 5 lingurițe de suc de ananas și amestecați zahărul glazurat.
Puneți nuca de cocos deshidratată pe o farfurie sau tavă. Cojiți brioșele din carcasele lor și puneți-le pe un suport.
Întindeți glazura până când este complet acoperită (acest lucru poate deveni puțin dezordonat), apoi rulați în nucă de cocos. Se lasă să se usuce câteva minute. Puneți un morcov pe partea de sus a fiecărei brioșe folosind glazura de scris, cu benzi de angelica ca tulpini.