Briose De Mic Dejun Cu Caise

Briose De Mic Dejun Cu Caise
Brioșele de mic dejun cu caise sunt un vegetarian rețetă cu 6 porții. Această masă de dimineață are 162 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de canolan, sare, conserve de caise smucker ' s Smucker și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Gheață De Mic Dejun Cu Caise, Mic Dejun Caise Clare, și Rulouri De Mic Dejun Cu Caise.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți 6 căni de briose cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
Combinați făina, îndulcitorul granulat SPLENDA, praful de copt și sarea într-un bol de amestecare mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
îndulcitorîndulcitor
SplendaSplenda
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Bateți împreună oul, uleiul și laptele. Se amestecă în conserve și extract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
ConservăConservă
LapteLapte
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Se adaugă în amestecul de făină și se amestecă până se umezește. Umpleți uniform cupele de briose cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
5
Coaceți 20 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Întindeți blaturile cu un strat subțire de conserve înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista