Brioșele de mic dejun cu caise sunt un vegetarian rețetă cu 6 porții. Această masă de dimineață are 162 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de canolan, sare, conserve de caise smucker ' s Smucker și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Gheață De Mic Dejun Cu Caise, Mic Dejun Caise Clare, și Rulouri De Mic Dejun Cu Caise.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți 6 căni de briose cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Combinați făina, îndulcitorul granulat SPLENDA, praful de copt și sarea într-un bol de amestecare mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
îndulcitor
Splenda
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Bateți împreună oul, uleiul și laptele. Se amestecă în conserve și extract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Conservă
Lapte
Ouă
Ulei De Gătit
4
Se adaugă în amestecul de făină și se amestecă până se umezește. Umpleți uniform cupele de briose cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
5
Coaceți 20 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Întindeți blaturile cu un strat subțire de conserve înainte de servire.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.