Briose cu tărâțe II
Briose cu tărâțe II ar putea fi doar rețeta de sud pe care o căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 173 de calorii , 3 g de proteine și 6 g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Nu multora le-a plăcut acest mic dejun. Dacă aveți la îndemână ouă, cereale din fulgi de tărâțe, shortening și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 28% . Acest scor nu este atât de grozav. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Brioșe umede cu tărâțe cu speltă , Brioșe umede cu tărâțe vegane cu speltă și Brioșe cu quinoa, banane și migdale fără ou - Cum se prepară brioșe cu quinoa .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Într-un castron mare, cerne făina.
Adăugați cerealele, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă pentru a se combina.
Adăugați ouăle, scurtarea și zara; amesteca bine.
Acoperiți vasul și păstrați aluatul la frigider pentru cel puțin 24 de ore înainte de utilizare. Aluatul se va păstra la frigider până la 6 săptămâni. Aluatul trebuie să rămână acoperit și să nu fie amestecat.
Pune aluatul în cupe de brioșe tapetate sau ușor unse cu unt, umplând fiecare ceașcă la 2/3.
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 15 până la 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată.