Briose cu tărâțe II ar putea fi doar rețeta de sud pe care o căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 173 de calorii , 3 g de proteine și 6 g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Nu multora le-a plăcut acest mic dejun. Dacă aveți la îndemână ouă, cereale din fulgi de tărâțe, shortening și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 28% . Acest scor nu este atât de grozav. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Brioșe umede cu tărâțe cu speltă , Brioșe umede cu tărâțe vegane cu speltă și Brioșe cu quinoa, banane și migdale fără ou - Cum se prepară brioșe cu quinoa .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Într-un castron mare, cerne făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
3
Adăugați cerealele, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați ouăle, scurtarea și zara; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Acoperiți vasul și păstrați aluatul la frigider pentru cel puțin 24 de ore înainte de utilizare. Aluatul se va păstra la frigider până la 6 săptămâni. Aluatul trebuie să rămână acoperit și să nu fie amestecat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Pune aluatul în cupe de brioșe tapetate sau ușor unse cu unt, umplând fiecare ceașcă la 2/3.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
7
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 15 până la 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman