Briose Cu Tărâțe De Prune De Nuc

Briose Cu Tărâțe De Prune De Nuc
Reteta briose cu tărâțe de prune de nuc este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 12 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 218 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Funcționează bine ca o masă de dimineață. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, Zara, făina de aur și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Briose de curmale cu tărâțe de la Linette la Plum Tree Cottage, Brioșe Cu Tărâțe De Nucă De Smochine, și Brioșe Cu Tărâțe De Nucă De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți 12 căni de briose medii, 2 3/4x1 1/4 inci, cu scurtare; sau căptușiți căni de briose cu căni de copt din hârtie și pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Se amestecă făina, cerealele, zahărul brun, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare cu lingura. Se amestecă oul, Zara și uleiul până se umezesc. Amestecați ușor prunele și nucile. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Lapte BătutLapte Bătut
NuciNuci
CerealeCereale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PrunePrune
SareSare
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BolBol
4
Presărați 1/2 linguriță de zahăr granulat pe fiecare brioșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
5
Coaceți 13 până la 15 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Scoateți din tigaie în grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
7
Se servește cald.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista