Briose cu stafide iaurt dovleac
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene la colecția dvs., brioșe cu stafide cu iaurt și dovleac ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 207 calorii, 4 g de proteine și 2 g de grăsimi. Pentru 42 de cenți pe porție, primești un mic dejun care servește 12. Această rețetă de la Allrecipes are 4 fani. Dacă aveți zahăr, bicarbonat de sodiu, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu un scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Brioșe cu stafide și portocale cu dovleac, brioșe cu iaurt grecesc cu ovăz și dovleac și brioșe cu iaurt grecesc sănătos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți 12 căni de brioșe.
Amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și ghimbirul într-un castron.
Bateți iaurtul, piureul de dovleac, zahărul și ouăle împreună într-un castron mare până la omogenizare. Îndoiți stafidele sultane în amestecul de iaurt. Se amestecă amestecul uscat în amestecul umed; se toarnă în cupe de brioșe pregătite până la aproximativ 3/4 pline.
Se coace in cuptorul preincalzit pana se rumeneste usor si o scobitoare introdusa in centrul unei briose iese curata, aproximativ 20 de minute. Se răcește în tigăi timp de 5 minute înainte de a se transfera pe un platou de servire.