Briose Cu Stafide Din Fulgi De Ovăz Caramelizate

Caramelizat fulgi de ovăz stafide Briose ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 175 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă ați rulat ovăz, stafide, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Briose Cu Stafide Din Fulgi De Ovăz Caramelizate, Jeanne ' s Oatmeal-Raisin Briose – aceste briose sunt ambalate cu stafide, fulgi de ovăz și nuci, gustoase și sănătoase, și Brioșe De Stafide Cu Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o tigaie pentru brioșe sau folosiți garnituri de hârtie.
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti 2/3 cana ovaz, 1/3 cana zahar brun, scortisoara si ienibahar pana se rumenesc. Se amestecă 2/3 cană de apă și restul de 1/3 cană de zahăr brun. Gatiti pana se ingroasa usor.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Într-un castron mare, combinați făina, 1/3 cană de ovăz nefiert, praful de copt și germenii de grâu.
Bateți împreună oul și laptele evaporat. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină și turnați amestecul de ouă și fulgi de ovăz fierte.
Se amestecă doar până se combină. Stafide de dragare în 1 lingură de făină, apoi pliați în aluat. Lingurați în cupe de brioșă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute.