Brioșele cu rubarbă cu vârf de scorțișoară durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 199 de calorii , 2 g de proteine și 3 g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sare, ulei vegetal, extract de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca mic dejun. Este perfect pentru Ziua Mamei . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Radicchio sarat și Crostini de prosciutto acoperite cu Sapa dulce siropoasă , Salată de avocado și roșii acoperită cu creveți la grătar și felii de cartofi cu garnitură de brie pentru bebeluși .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Combinați oul, zara, uleiul și vanilia; amestecați ingredientele uscate până când se umezesc. Îndoiți în rubarbă. Umpleți pahare pentru brioșe unse sau tapetate cu hârtie aproximativ pe jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
24 De Alune întregi, Prăjite și îndepărtate Coaja
Sfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 Frunze