Briose Cu Pâine De Carne Cu Parmezan De Pui
Briose de pui Parmezan fleică ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 249 calorii, 19g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână panko, parmezan, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne De Pui Parmezan, Carne De Pui Parmezan, și Mușcături De Pâine De Carne De Parmezan De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Așezați o tigaie de briose cu 12 godeuri pe foaia de copt și acoperiți godeurile și partea superioară a tigaiei cu spray de gătit (alternativ puteți folosi ulei de măsline pentru a acoperi tigaia); pune deoparte.Folosind degetele, combinați 1/3 cană de panko, 1/3 cană de parmezan și uleiul de măsline măsurat într-un castron mic până se umezește uniform; pus deoparte.
Așezați oul într-un castron mare și bateți-l cu o furculiță pentru a-l rupe.
Adăugați restul de 1/2 cană panko și 1/2 cană parmezan, puiul, ceapa, busuiocul, usturoiul, sarea, oregano și piperul. Folosind mâinile curate, amestecați totul până se combină (nu strângeți sau suprasolicitați amestecul).Împărțiți amestecul între godeurile tăvii de briose. Împărțiți uniform bucățile de mozzarella între fântâni, cuibărindu-le în centrul amestecului de pui și asigurându-vă că le închideți. Neteziți vârfurile " brioșelor.”
Presărați uniform amestecul rezervat panko-parmezan peste vârfurile brioșelor cu pâine de carne și apăsați ușor pentru a adera.
Așezați foaia de copt cu tigaia pentru brioșe pe ea în cuptor și coaceți până când brioșele cu pâine de carne sunt fierte, aproximativ 25 de minute. Între timp, încălziți sosul de roșii sau marinara și păstrați-l cald.Când brioșele cu pâine de carne sunt gata de gătit, puneți cuptorul la fiert și fierbeți până când toppingul panko se rumeneste, aproximativ 3 până la 4 minute.
Scoateți foaia de copt pe o grătar și lăsați să se răcească timp de 5 minute. Rulați un cuțit mic în jurul perimetrului fiecărui puț pentru a slăbi și a îndepărta brioșele cu carne.
Se servește imediat cu sosul de roșii sau marinara.