Briose Cu Pâine De Carne Cu Parmezan De Pui

Briose Cu Pâine De Carne Cu Parmezan De Pui
Briose de pui Parmezan fleică ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 249 calorii, 19g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână panko, parmezan, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne De Pui Parmezan, Carne De Pui Parmezan, și Mușcături De Pâine De Carne De Parmezan De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați o tigaie de briose cu 12 godeuri pe foaia de copt și acoperiți godeurile și partea superioară a tigaiei cu spray de gătit (alternativ puteți folosi ulei de măsline pentru a acoperi tigaia); pune deoparte.Folosind degetele, combinați 1/3 cană de panko, 1/3 cană de parmezan și uleiul de măsline măsurat într-un castron mic până se umezește uniform; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați oul într-un castron mare și bateți-l cu o furculiță pentru a-l rupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați restul de 1/2 cană panko și 1/2 cană parmezan, puiul, ceapa, busuiocul, usturoiul, sarea, oregano și piperul. Folosind mâinile curate, amestecați totul până se combină (nu strângeți sau suprasolicitați amestecul).Împărțiți amestecul între godeurile tăvii de briose. Împărțiți uniform bucățile de mozzarella între fântâni, cuibărindu-le în centrul amestecului de pui și asigurându-vă că le închideți. Neteziți vârfurile " brioșelor.”
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
5
Presărați uniform amestecul rezervat panko-parmezan peste vârfurile brioșelor cu pâine de carne și apăsați ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
6
Așezați foaia de copt cu tigaia pentru brioșe pe ea în cuptor și coaceți până când brioșele cu pâine de carne sunt fierte, aproximativ 25 de minute. Între timp, încălziți sosul de roșii sau marinara și păstrați-l cald.Când brioșele cu pâine de carne sunt gata de gătit, puneți cuptorul la fiert și fierbeți până când toppingul panko se rumeneste, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți foaia de copt pe o grătar și lăsați să se răcească timp de 5 minute. Rulați un cuțit mic în jurul perimetrului fiecărui puț pentru a slăbi și a îndepărta brioșele cu carne.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Se servește imediat cu sosul de roșii sau marinara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate4
Revista