Briose Cu Pecan De Rubarbă
Rețeta Briose cu pecan de rubarbă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 12. O porție conține 221 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Este perfect pentru Ziua Mamei. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, nuci pecan, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Briose Cu Pecan De Rubarbă, Pecan Căpșuni Rubarbă Cizmar, și Pâine De Pecan Cu Rubarbă De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și nucile. Într-un castron mediu, bateți oul.
Adăugați ulei, coajă de portocală și suc.
Se adaugă în făină dintr-o dată și se amestecă până când aluatul este umed. Se amestecă rubarba. [se poate adăuga într-o bucată de iaurt simplu fără lactate sau smântână pentru a asigura o brioșă umedă]ungeți ușor 12 căni mari de brioșă și umpleți complet.
Coaceți la 350 de grade F timp de 25 până la 30 de minute