Briose Cu Lămâie-Migdale
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Brioșele cu lămâie-migdale ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 350 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, praful de copt, untul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Briose De Migdale Cu Zmeură De Lămâie, Brioșe de afine cu lămâie de migdale fără cereale, și Briose de banane-migdale Kittencal cu Streusel de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 km f și așezați un suport în mijloc.
Într-un castron mare, bateți ușor pentru a combina făina, zahărul cofetarilor, praful de copt și sarea. Pune deoparte. Într-un alt castron, bateți pentru a combina ouăle, laptele, smântâna, sucul de lămâie, coaja și vanilia. Pune deoparte.
Într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, amestecați untul, zahărul superfin și migdalele la viteză mică timp de 2 minute sau 1 minut pentru capacele de briose.
Cu mixerul în funcțiune, stropiți încet amestecul lichid în unt și zahăr. Va arăta cocoloaș ca brânza de vaci.
Adăugați rapid amestecul de făină în 3 linguri. Opriți mixerul și pliați-l puțin cu mâna. Nu combinați complet.
Pentru a face toppingul: într-un castron mic, bateți pentru a combina migdalele, zahărul, laptele și vanilia și dați deoparte.
Pulverizați tigaia pentru brioșe foarte bine cu spray antiaderent, apoi tapetați cu căptușeli de hârtie.
Pentru a obține un capac mare de brioșă, umpleți garniturile până sus. Aruncați aglomerări mari de topping de migdale pe aluat pentru fiecare brioșă și apăsați ușor în poziție.
Presărați blaturile cu puțin zahăr turbinado.
Coaceți timp de 22 până la 24 de minute sau până când o frigăruie introdusă în centrul unei brioșe iese curată. Brioșele trebuie să aibă un aspect ușor și auriu.
Scoateți din cuptor și lăsați-le să se odihnească în tigaie cel puțin 5 minute înainte de servire.