Briose Cu Ghimbir Cu Lămâie

Briose Cu Ghimbir Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete pentru micul dejun, așa că încercați brioșele cu ghimbir cu lămâie. O porție conține 369 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 494 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână lămâie, praf de copt, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Briose Cu Ghimbir Cu Lămâie, Brioșe proaspete cu ghimbir și lămâie, și Briose cu afine, lămâie și ghimbir.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul: reglați suportul cuptorului la partea mijlocie-inferioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Bateți împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Faceți pastă cu coajă de lămâie, ghimbir, zahăr: folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja de lămâie dintr-o lămâie mare (evitați miezul alb). Tăiați gros coaja. Ar trebui să aveți aproximativ 1/4 cană de coajă de lămâie tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
4
Adăugați această coajă, ghimbirul proaspăt cubat și 1/4 cană de zahăr într-un robot de bucătărie. Pulsați până se formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Bateți untul cu zahărul, adăugați ouăle, apoi zestați pasta de ghimbir: într-un bol mare de amestecare, bateți untul și restul de 3/4 cană de zahăr împreună, bătând până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
6
Adăugați ouăle pe rând, bătând până se încorporează după fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Bateți în coaja de lămâie și pasta de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
8
Alternați adăugarea de ingrediente uscate cu iaurt: bateți într-o jumătate din ingredientele uscate până când sunt încorporate. Bateți într-o treime din iaurt. Bateți în jumătate din ingredientele uscate rămase. Bateți într-o a doua treime din iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
9
Bateți ingredientele uscate rămase și apoi iaurtul rămas. Din nou, aveți grijă să bateți până când sunt încorporate. Nu bate prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
10
Umpleți forma de briose cu aluat: folosiți o tigaie standard cu 12 brioșe. Înveliți ușor fiecare ceașcă de briose cu ulei de măsline sau puțin unt topit folosind o perie de patiserie. Distribuiți aluatul de briose în mod egal între cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
1
Se coace la 375 F până când brioșele se rumenesc, aproximativ 25 până la 30 de minute. Testați cu o scobitoare lungă (folosim o frigăruie subțire de bambus) pentru a vă asigura că centrul brioșelor este gata. Setați pe grătar să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Faceți glazură: în timp ce brioșele se răcesc, într-un castron, amestecați împreună zahărul pudră și sucul de lămâie pentru glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați mai mult suc de lămâie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4
Ungeți brioșele cu glazură: în timp ce brioșele sunt încă puțin calde, folosiți o perie de patiserie pentru a peria glazura peste fiecare brioșă. Brioșele vor absorbi o parte din glazură, așa că adăugați mai multă glazură la fiecare brioșă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista