Briose Cu Ghimbir Cu Lămâie

Briose Cu Ghimbir Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete pentru micul dejun, așa că încercați brioșele cu ghimbir cu lămâie. O porție conține 369 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 494 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână lămâie, praf de copt, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Briose Cu Ghimbir Cu Lămâie, Brioșe proaspete cu ghimbir și lămâie, și Briose cu afine, lămâie și ghimbir.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul: reglați suportul cuptorului la partea mijlocie-inferioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Faceți pastă cu coajă de lămâie, ghimbir, zahăr: folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja de lămâie dintr-o lămâie mare (evitați miezul alb). Tăiați gros coaja. Ar trebui să aveți aproximativ 1/4 cană de coajă de lămâie tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
4
Adăugați această coajă, ghimbirul proaspăt cubat și 1/4 cană de zahăr într-un robot de bucătărie. Pulsați până se formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Bateți untul cu zahărul, adăugați ouăle, apoi zestați pasta de ghimbir: într-un bol mare de amestecare, bateți untul și restul de 3/4 cană de zahăr împreună, bătând până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
6
Adăugați ouăle pe rând, bătând până se încorporează după fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Bateți în coaja de lămâie și pasta de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
8
Alternați adăugarea de ingrediente uscate cu iaurt: bateți într-o jumătate din ingredientele uscate până când sunt încorporate. Bateți într-o treime din iaurt. Bateți în jumătate din ingredientele uscate rămase. Bateți într-o a doua treime din iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
9
Bateți ingredientele uscate rămase și apoi iaurtul rămas. Din nou, aveți grijă să bateți până când sunt încorporate. Nu bate prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
10
Umpleți forma de briose cu aluat: folosiți o tigaie standard cu 12 brioșe. Înveliți ușor fiecare ceașcă de briose cu ulei de măsline sau puțin unt topit folosind o perie de patiserie. Distribuiți aluatul de briose în mod egal între cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
1
Se coace la 375 F până când brioșele se rumenesc, aproximativ 25 până la 30 de minute. Testați cu o scobitoare lungă (folosim o frigăruie subțire de bambus) pentru a vă asigura că centrul brioșelor este gata. Setați pe grătar să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Faceți glazură: în timp ce brioșele se răcesc, într-un castron, amestecați împreună zahărul pudră și sucul de lămâie pentru glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați mai mult suc de lămâie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4
Ungeți brioșele cu glazură: în timp ce brioșele sunt încă puțin calde, folosiți o perie de patiserie pentru a peria glazura peste fiecare brioșă. Brioșele vor absorbi o parte din glazură, așa că adăugați mai multă glazură la fiecare brioșă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista