Briose Cu Fulgi De Ovăz-Scorțișoară

Briose Cu Fulgi De Ovăz-Scorțișoară
Brioșele de ovăz-scorțișoară necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 166 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bicarbonat de sodiu, ovăz de modă veche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Briose Cu Fulgi De Ovăz Cu Scorțișoară De Mere, Smălțuite Mere Scorțișoară Pecan Fulgi De Ovăz Briose, și Jeanne ' s Oatmeal-Raisin Muffins - aceste brioșe sunt ambalate cu stafide, fulgi de ovăz și nuci, gustoase și sănătoase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați ovăzul și Zara; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
OuăOuă
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați făina, zahărul brun, praful de copt, scorțișoara și bicarbonatul de sodiu; se amestecă în amestecul de fulgi de ovăz doar până se umezește. Umpleți cupe de brioșe unse sau căptușite cu hârtie cu două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Se coace la 400 de minute pentru 18-20 de minute sau pana se face testul de briose. Se răcește în tigaie cu 10 minute înainte de a se scoate pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista