Brioșele cu fulgi de ovăz cu caise sunt un vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 169 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 18 și costă 30 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr brun, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Briose Cu Caise-Fulgi De Ovăz, Briose Cu Fulgi De Ovăz Cu Caise De Arțar, și Briose Cu Fulgi De Ovăz Cu Caise Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați primele patru ingrediente. În vasul anterei, combinați ovăzul, caisele, untul și apa clocotită; se amestecă până se topește untul. Se răcește timp de 5 minute. Se amestecă ouăle, laptele și coaja de portocală, dacă se dorește. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc.
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Umpleți cupe de brioșe unse sau căptușite cu hârtie cu două treimi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
3
Se coace la 400 de minute pentru 20-22 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă.