Briose Cu Firimituri De Migdale De Afine

Briose Cu Firimituri De Migdale De Afine
Nevoie de o mâncare de dimineață fără gluten, primară și vegetariană? Brioșele cu firimituri de migdale de afine ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 446 calorii, 11g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de cocos, vanilie, sare de mare nerafinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Bare de firimituri de afine, ovăz și migdale, Afine Migdale Fulgi De Ovăz Pătrate, și Briose Cu Firimituri De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade Fahrenheit. Ungeți 6-8 căni mari de briose cu ulei de cocos sau unt.Puneți deoparte 2 linguri de făină de migdale. Într-un bol de amestecare sau robot de bucătărie combinați restul de 2 căni de făină de migdale, făină de nucă de cocos și salt.In un castron separat amestecati împreună ouă, miere și vanilie, apoi se adaugă la ingredientele uscate și se amestecă bine. Îndoiți ușor afinele, apoi turnați aluatul în 6-8 căni mari. Bateți vârfurile în grămezi rotunjite și folosiți o perie pentru a tampona cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Nucă De CocosFăină De Nucă De Cocos
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Ulei De CocosUlei De Cocos
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se presară cu făina de migdale rămasă pentru un finisaj frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
3
Coaceți timp de 30-40 de minute. Partea de sus ar trebui să fie elastică, dar fermă când sunt gata.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista