Briose Cu Firimituri De Migdale De Afine
Nevoie de o mâncare de dimineață fără gluten, primară și vegetariană? Brioșele cu firimituri de migdale de afine ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 446 calorii, 11g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de cocos, vanilie, sare de mare nerafinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Bare de firimituri de afine, ovăz și migdale, Afine Migdale Fulgi De Ovăz Pătrate, și Briose Cu Firimituri De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade Fahrenheit. Ungeți 6-8 căni mari de briose cu ulei de cocos sau unt.Puneți deoparte 2 linguri de făină de migdale. Într-un bol de amestecare sau robot de bucătărie combinați restul de 2 căni de făină de migdale, făină de nucă de cocos și salt.In un castron separat amestecati împreună ouă, miere și vanilie, apoi se adaugă la ingredientele uscate și se amestecă bine. Îndoiți ușor afinele, apoi turnați aluatul în 6-8 căni mari. Bateți vârfurile în grămezi rotunjite și folosiți o perie pentru a tampona cu unt.
Se presară cu făina de migdale rămasă pentru un finisaj frumos.
Coaceți timp de 30-40 de minute. Partea de sus ar trebui să fie elastică, dar fermă când sunt gata.