Briose Cu Firimituri De Lămâie

Briose Cu Firimituri De Lămâie
Brioșele cu firimituri de lămâie sunt un vegetarian rețetă cu 40 de porții. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 68 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte accesibilă. 172 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, suc de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Briose Cu Firimituri De Lămâie, Briose cu firimituri de lămâie cu glazură de lămâie, și Briose Cu Firimituri De Lămâie-Afine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți sau tapetați 40 de căni de briose cu căptușeli de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
Se amestecă 6 căni de făină, 4 căni de zahăr, bicarbonat de sodiu și sare împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți ouăle, smântâna, untul topit, coaja de lămâie și sucul de lămâie împreună într-un castron separat până se omogenizează; se toarnă amestecul de ouă în amestecul de făină. Se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
SmântânăSmântână
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă aluatul în cupele de briose pregătite, umplându-le 3/4 pline.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
5
Se amestecă 3/4 cană de făină și 3/4 cană de zahăr împreună într-un castron; tăiați cubulețe de unt rece în amestec de făină până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Presărați amestecul de firimituri deasupra fiecărei brioșe.
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un cuțit introdus în centrul unei brioșe iese curat, 20 până la 25 de minute. Se răcește timp de 5 minute în tigăi înainte de a le scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista