Briose cu cremă de brânză pentru brunch
Brioșele cu cremă de brânză pentru brunch ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 314 calorii , 7 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 53 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de lapte, ulei vegetal, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 37% . Rețete similare includ Lemon Brunch Cake , Low Carb Brunch Burger și Sweet Potato Kimchi Hash Brunch - fără gluten, fără lactate, vegetarian .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Uleiați doar fundul formelor de brioșe medii.
Amestecați crema de brânză, 1/4 cană zahăr alb, coajă de lămâie, vanilie și 1 ou cu un mixer electric. Lăsați umplutura deoparte.
Într-un castron mare, amestecați făina, 1/3 cană zahăr alb, praful de copt și sarea până se omogenizează bine. Bateți oul rămas și amestecați laptele și uleiul; se toarnă în amestecul de făină și se amestecă până se umezește. Umpleți pahare pentru brioșe aproximativ 1/2 pline. Pune 1 linguriță de umplutură pe aluat. Acoperiți cu aluat până la 3/4 plin.
Coaceți 30 până la 35 de minute. Nu rumeniți acestea; brioșele trebuie să fie deschise la culoare.
Se rulează încă fierbinte în zahăr de cofetarie cernut.