Brioșele cu brânză de căpșuni ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 291 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 196 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți lapte, coajă de lămâie, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Briose Cu Cheesecake Cu Căpșuni, Briose Streusel Cu Cheesecake Cu Căpșuni, și Briose Streusel Cu Cheesecake Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți 12 căni de briose sau tapetați cu căptușeli de briose din hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Bateți împreună crema de brânză și zahărul cofetarilor până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
3
Într-un bol mare de amestecare, combinați făina universală, praful de copt și sarea. Într-un castron separat, bateți împreună laptele de ou, zahărul brun, untul, coaja de lămâie și extractul de vanilie. Se amestecă amestecul de ouă în ingrediente uscate, amestecând doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Extract De Vanilie
Praf De Copt
Zahăr Brun
Coaja De Lămâie
Unt
Lapte
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
4
Puneți jumătate din aluat în căni de briose. Completați fiecare porție cu 1 lingură de amestec de cremă de brânză și 1 linguriță de gem. Lingura restul de aluat de briose deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până devin aurii. Se răcește în tigaie timp de 5 minute, apoi se îndepărtează brioșele și se răcește pe raft. A se păstra într-un recipient etanș.