Briose Cu Cheeseburger

Briose Cu Cheeseburger
Cheeseburger Briose necesită în jurul valorii de 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 190 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. 1013 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Dacă aveți la îndemână sare, ketchup, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Briose Cu Cheeseburger, Cheeseburger Mini Briose, și Cheeseburger Brioșe Fleică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Aliniați 24 de căni de brioșă cu căni de hârtie și înveliți ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită și ceapa în tigaia fierbinte până când carnea de vită este complet rumenită și sfărâmicioasă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea împreună într-un bol mare. Amestecați ketchupul, laptele, untul, ouăle și muștarul împreună într-un bol separat; se adaugă în amestecul de făină și se amestecă până la culoarea roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
MuștarMuștar
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă amestecul de carne de vită măcinată în amestecul de făină; lingură în cupe de brioșă pregătite pentru a fi complet umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 30 până la 40 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista