Briose Cu Cheeseburger
Cheeseburger Briose necesită în jurul valorii de 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 190 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. 1013 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Dacă aveți la îndemână sare, ketchup, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Briose Cu Cheeseburger, Cheeseburger Mini Briose, și Cheeseburger Brioșe Fleică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Aliniați 24 de căni de brioșă cu căni de hârtie și înveliți ușor cu spray de gătit.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită și ceapa în tigaia fierbinte până când carnea de vită este complet rumenită și sfărâmicioasă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea.
Amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea împreună într-un bol mare. Amestecați ketchupul, laptele, untul, ouăle și muștarul împreună într-un bol separat; se adaugă în amestecul de făină și se amestecă până la culoarea roz.
Se amestecă amestecul de carne de vită măcinată în amestecul de făină; lingură în cupe de brioșă pregătite pentru a fi complet umplute.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 30 până la 40 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.