Briose Cu Caise-Migdale

Briose Cu Caise-Migdale
Brioșele cu caise-migdale ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 175 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână făină, migdale, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Încercați Briose de banane-migdale Kittencal cu Streusel de migdale, Brioșe cu semințe de mac de migdale Otis Spunkmeyer – faceți brioșe delicioase acasă, și Plăcintă Cu Migdale De Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați conservele și extractul de migdale într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
ConservăConservă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați zahărul brun, oul și albușul de ou într-un castron mediu și amestecați bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Adăugați zeama, uleiul de canola, coaja de portocală și vanilia și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Lapte BătutLapte Bătut
Ulei De CanolaUlei De Canola
VanilieVanilie
7
Se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Puneți 2 linguri de aluat în fiecare dintre cele 12 căni de briose acoperite cu spray de gătit. Împărțiți amestecul de caise uniform în centrul fiecărei căni de briose (nu întindeți peste aluat) și acoperiți cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CaiseCaise
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
9
Presărați aluatul uniform cu 2 lingurițe de zahăr granulat și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
MigdaleMigdale
10
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când brioșele răsar înapoi când sunt atinse ușor în centru. Rulați un cuțit sau o spatulă în jurul marginii exterioare a fiecărei căni de briose. Scoateți cu grijă fiecare brioșă și așezați-o pe o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista