Briose de caise-fulgi de ovăz este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 6 porții cu 254 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, caise și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Briose Cu Fulgi De Ovăz Cu Caise, Briose Cu Fulgi De Ovăz Cu Caise De Arțar, și Briose Cu Fulgi De Ovăz Cu Caise Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți doar 6 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite cu spray de scurtare sau gătit sau tapetați cu căni de copt din hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați făina, 1/2 cană de ovăz, praful de copt și sarea. Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, laptele, uleiul, vanilia și oul cu furculița sau sârmă până se omogenizează. Se amestecă amestecul de lapte în amestecul de făină doar până când făina este umezită. Îndoiți caisele. Împărțiți uniform între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Zahăr Brun
Caise
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Ovăz
Sare
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Bateti
Bol
3
Presărați fiecare cu aproximativ 1/2 linguriță de ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz
4
Coaceți 23 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.