Briose Cu Boabe De Banane

Briose Cu Boabe De Banane
Banana Berry Briose ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 87G de grăsime, și un total de 2573 calorii. Pentru $6.01 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă de la adventurescooking.blogspot.com are 9 fani. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Un amestec de fructe de pădure, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Briose Cu Boabe De Banane, Brioșe Cu Fructe De Banane Cu Ciocolată Albă Jumbo, și Brioșe Cu Banane Jowar Fără Ouă-Brioșe Vegane Cu Sorg Cu Banane pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate47
Revista