Briose de afine și ovăz este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 12 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 224 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți la îndemână iaurt de vanilie fără lactoză, sare, făină de aur și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Brioșe de afine Otis Spunkmeyer – ce este mai bun decât brioșele proaspete de afine, Plăcintă Cu Afine Ovăz Peste Noapte, și Ovăz Peste Noapte De Afine.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați căni de copt din hârtie în 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite sau ungeți numai fundul cupelor de brioșe.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
3
Într-un castron mare, amestecați iaurtul și ovăzul. Se amestecă oul, uleiul și zahărul brun. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea (aluatul va fi plin de cocoloașe). Amestecați ușor afinele. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.