Briose Cu Afine

Briose Cu Afine
Muffins de afine este un mic dejun care servește 12. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 215 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. 31 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de praf de copt, zahăr, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Briose de afine cu gem de afine, Amazingly Blueberry-EY briose de afine, și Briose Cu Afine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 380 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Într-un castron mare cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea și dăm deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Într-un alt castron mare, amestecați zahărul, uleiul, oul și iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați ingredientele uscate rezervând 1 lingură de ingrediente uscate și aruncați cu afinele. Se amestecă amestecul pentru un număr de 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
6
Adăugați 1 cană de afine în amestec și amestecați de încă 3 ori. Rezervați 1/2 cană de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
7
Folosind o lingură de înghețată #20, adăugați amestecul în tigăile de briose unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
8
Presărați restul de 1/2 cană de fructe de pădure deasupra brioșelor și apăsați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
9
Introduceți în cuptor și creșteți temperatura la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, rotind tigaia la jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Scoateți din cuptor și întoarceți-vă, cu susul în jos pe prosopul de ceai pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Se servește imediat sau se păstrează în recipient etanș timp de 2 până la 3 zile.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista