Brioșă de cartofi dulci pâine prăjită franceză ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 265 calorii. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, gălbenușuri de ou, dram de ienibahar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 72 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Pâine prăjită franceză brioșă lui Gil, Pâine Prăjită Franceză Brioche Balthazar, și Pâine Prăjită Franceză Cu Brioșă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru brioșă: obțineți aproximativ 4 cartofi dulci mari sau 5 medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Brioșă
2
Așezați raftul în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 F. F. frecați ușor și uscați cartofii dulci, apoi străpungeți peste tot cu cuțitul și puneți-l pe tava căptușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți până când sucurile se caramelizează și cartofii sunt coapte, 40-60 de minute. Se lasă să se răcească ușor, apoi se decojesc pielea și se taie în bucăți, îndepărtând orice pete pete sau prea stringente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Tăiați în bucăți mari și faceți piure complet într-un robot de bucătărie. Măsurați o cană, apoi încă 1 1/4 cană pentru umplutură și sirop, care pot fi refrigerate.Notă: dacă nu aveți un robot de bucătărie, cel mai bun mod de a curăța cartoful dulce este forțând bucățile calde de cartofi coapte printr-o strecurătoare. Apăsați și răzuiți piureul cu o racletă de plastic sau o spatulă robustă; veți descoperi că bucățile fibroase mai dure rămân în interiorul strecurătorului și puteți răzui cu ușurință piureul neted de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Combinați apa caldă și drojdia într-un castron de mixer și lăsați deoparte să se dizolve, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se adaugă 1 ou și 1 1/8 cană de făină și se amestecă la viteză mică cu paleta până se combină complet, apoi se lasă deoparte și se lasă să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Se adaugă zahărul, sarea, ouăle rămase și făina și piureul de cartofi dulci și se amestecă la foc mic până se combină complet, răzuind bolul și bătătorul după cum este necesar. La viteză mică, adăugați treptat untul până se combină complet, răzuind după cum este necesar. Odată ce tot untul este încorporat și aluatul este uniform, transferați într-un castron mediu curat și înfășurați bine cu plastic. Refrigerați cel puțin 2 ore, până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi Dulci
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Set rack în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Ungeți interiorul a două tigăi cu unt. Împărțiți aluatul în jumătate. Pe o suprafață ușor făinată, rulați fiecare bucată de aluat într-un dreptunghi de 8x12 inch. Într-un bol mic de amestecare, amestecați piureul de cartofi dulci și gălbenușurile de ou pentru umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi Dulci
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Întindeți jumătate din umplutură uniform pe fiecare dreptunghi, apoi rulați dreptunghiurile strâns așa cum ați face pentru o prăjitură cu jeleu, creând două bușteni rulati de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Așezați fiecare cusătură în jos în tigăi pregătite și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 30 de minute. Odată crescut, topiți câteva bătăi de unt nesărat și periați ușor pe fiecare pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat
12
Se coace 15 minute, apoi se întoarce, se unge din nou cu unt și se scade temperatura la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Coaceți timp de 20-25 de minute. Lăsați pâinile să se răcească complet înainte de a se întoarce. Înfășurați bine pâinile răcite în plastic și dați-le la frigider sau congelați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Pentru a face pâine prăjită franceză: setați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Combinați laptele și untul într-o cratiță mică și puneți-l la foc mediu. Odată ce untul este complet topit, adăugați zahăr, sare, vanilie și Allspice dram și bateți pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
16
Se ia de pe foc.
17
Așezați gălbenușurile de ou într-un bol mic de amestecare și turnați treptat lichid fierbinte, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
18
Se toarnă înmuiați în tigaie superficială (o tigaie pentru plăcintă este excelentă pentru asta) și feliați brioșa în bucăți groase de inci. Înmuiați fiecare felie de pâine în lichid timp de 30 de secunde pe fiecare dimensiune, apoi puneți-o pe un suport peste o foaie de copt. Topiți câteva bucăți de unt într-o tigaie mare, odată spumoasă adăugați două bucăți de pâine înmuiată și gătiți până devin aurii, 2-3 minute. Întoarceți și repetați cu cealaltă parte, apoi transferați la raft și coaceți 5 minute. Repetați pentru a găti câte bucăți doriți.Notă: înmuierea va ține până la 3 zile la frigider dacă doriți să o faceți înainte sau dacă aveți resturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brioșă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
19
Bateți înainte de a utiliza pentru a rupe orice bucăți de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Combinați piureul de cartofi dulci, siropul, sucul de portocale, ienibaharul și sarea într-un bol mic de amestecare și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi Dulci
Precum Invidia îngerilor
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate