Brigadeiros De Ciocolată
Brigadeiros de ciocolată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 45. O porție conține 95 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos Hor d ' oeuvre. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de stropi de ciocolată, sirop de porumb, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Brigadeiros De Ciocolată, Brigadeiros De Ciocolată, și Brigadeiros (Bomboane De Ciocolată Braziliană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 într-o cratiță cu fund mediu greu,așezați laptele condensat, untul, crema grea și siropul de porumb și aduceți la fierbere la foc mediu.
2 când amestecul începe să baloneze, adăugațiciocolată și pudra de cacao.
Bateți bine, asigurându-vă că nu există buzunare de pudră de cocos. Reduceți focul la minim și gătiți,amestecând constant, până când este consistențaa unui aluat dens, de 8 până la 10 minute.Doriți ca amestecul să baloneze spre sfârșit, așa că este important să folosiți foc mic sau părțile laterale ale tigaiei vor arde fudge-ul. Dacă îl gătiți prea puțin, brigadeiro-ul va fi prea moale;dacă îl gătiți prea mult, va fi prea mestecat. Se face atunci când rotiți tigaia și amestecul alunecă ca o singură bucată moale, lăsând o suprafață groasă pe fund.
3 Glisați amestecul într-un castron (fără a ștergefundul) și lăsați să se răcească la temperatura camerei.Acoperiți vasul cu folie de plastic șise răcește în frigider timp de cel puțin 4 ore.
4 scoateți amestecul cu lingurița și, folosind mâinile, rotiți fiecare într-o minge mică de aproximativ 3/4 inch în diametru (aproximativ dimensiunea unei trufe de ciocolată).
Așezați stropii într-un castron.
Rulați 4 până la 6brigadeiros odată prin stropi,asigurându-vă că acoperă întreaga suprafață.Depozitați într-un recipient de plastic etanș pentru 2zile sau până la 1 lună în frigider.
Rețete din bucătăria braziliană de
Leticia Moreinos Schwartz (Kyle Books; 2010)