Brie și ciuperci Phyllo Puffs
Brie și ciuperci Phyllo Puffs necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 58 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 25. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 153 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Este adus la tine de Toțiretete. 53 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză Brie, usturoi, ciuperci crimini și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cupe Brie Phyllo, Studentul Brie Pană În Phyllo, și Brie și sparanghel Phyllo Tarte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 2 1/2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu.
Sotează ciupercile crimini și shiitake cu usturoi până se înmoaie.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Topiți untul rămas într-un vas în cuptorul cu microunde.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Desfaceți aluatul phyllo și tăiați-l în trei benzi egale, de aproximativ 3x12 inci. Îmi place să folosesc foarfece de bucătărie pentru asta.
Așezați două foi de phyllo pe o placă de tăiere sau pe altă suprafață de lucru și acoperiți teancul de foi rămase cu un prosop de hârtie umed pentru a nu le usca.
Ungeți foaia superioară de phyllo cu unt topit și așezați o bucată de Brie de dimensiuni de zmeură pe un capăt. Se acoperă cu o cantitate mică de amestec de ciuperci. Îndoiți aluatul phyllo peste umplutură pentru a face un triunghi. Continuați să pliați înainte și înapoi în formă de triunghi, perindând partea expusă a aluatului în timp ce mergeți. Sigilați capătul închis cu puțină apă sau unt.
Așezați pe o foaie de copt unsă și repetați cu aluatul rămas și umplutura.
Coaceți triunghiurile timp de 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit, întorcându-se o dată în timpul coacerii, până se rumenesc.