Brie Învelită În Semilună
Brie învelit în semilună ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 437 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de pâine baghetă, brânză brie naturală rotundă, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare includ Crescent Wrapped Apple Brie, Berry Umplute Semilună Înfășurat Brie, și Brie Coaptă Învelită În Semilună Cu Caise, Afine Și Alm.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Desfaceți aluatul și separați transversal în 2 secțiuni; apăsați aluatul în 2 pătrate, apăsând ferm perforațiile pentru a sigila.
Așezați brânza rotundă pe centrul a 1 pătrat de aluat.
Cu un tăietor mic de prăjituri sau canape, tăiați 1 Formă din fiecare colț al pătratului de aluat rămas; puneți decupajele deoparte.
Așezați aluatul rămas pătrat deasupra brânzei rotunde. Apăsați aluatul uniform în jurul brânzei, plierea marginilor inferioare peste marginile superioare; apăsați pentru a sigila complet.
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă.
Ungeți aluatul cu ou. Se acoperă cu decupaje; periați cu ou.
Coaceți 20 până la 24 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din foaia de cookie; așezați pe placa de servire. Se răcește 15 minute.
Se servește cald cu biscuiți.