Brie la cuptor cu ciuperci și migdale

Nevoie de un Hor d ' oeuvre fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות,? Brie la cuptor cu ciuperci și migdale ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 147 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 26 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de usturoi, brânză Brie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Brie La Cuptor În Filo Cu Gem Și Migdale, Brie la cuptor cu miere și migdale feliate, și Brie la cuptor cu jeleu de șampanie roz, struguri roșii și migdale Marconan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Se amestecă usturoiul și migdalele, încălzind până când migdalele se rumenesc ușor. Se amestecă ciupercile și se gătește până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se acoperă cu brandy și se presară cu tarhon.
Așezați Brie într-un vas mic de copt.
Se toarnă amestecul de ciuperci și coniac peste Brie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 20 de minute sau până la bule.