Brie cu umplutură de merișor-Pecan
Brie cu umplutură de merișor-Pecan este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 200 calorii. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți afine, brânză Brie rotundă, coaptă, coajă de portocală și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cranberry Pecan Coapte Brie, Cranberry Pecan Coapte Brie, și Brie la cuptor cu afine-Pecan-Bacon Crumble.
Instrucțiuni
Așezați pecanele tocate și jumătățile de pecan într-o tigaie de plăcintă de 9 inci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325, agitând tigaia o dată, până când nucile tocate sunt aurii sub piele, 6 până la 8 minute.
Într-un castron mic, amestecați nuci tocate prăjite, afine și coaja de portocală.
Împărțiți brânza pe jumătate orizontal pentru a face două straturi. Setați un strat, tăiat cu fața în sus, pe o farfurie sau, dacă îl coaceți, într-un ramekin superficial, rezistent la cuptor sau pe o placă cu margini rezistente la cuptor.
Întindeți amestecul de afine uniform peste brânză. Setați alt strat, tăiați partea în jos, pe umplere și apăsați ușor în jos. Aranjați jumătățile de nuci deasupra.
Se servește la temperatura camerei (Vezi notele) sau la cald.
Pentru a servi cald, coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până când brânza este caldă și începe să se înmoaie, 6 până la 8 minute.
Serviți felii de baghetă alături.