Brie cu căpșuni pe Brioche Crostini
Reteta Brie cu căpșuni pe Brioche Crostini ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 25 minute. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 56 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 188 calorii. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. Un amestec de pâine brioșă 1, căpșuni, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brie înfășurat în prosciutto & brioșă, Turcia Brie Crostini, și Brie Și Crostini De Ardei Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Folosind un tăietor de biscuiți cu diametrul de 1 1/2 inch, tăiați pâinea feliată în 6 cercuri și puneți-o pe o foaie de copt. Prăjiți cercurile de brioșe la cuptor timp de 3 până la 5 minute, până se rumenesc. Cu o spatulă de cauciuc, pliați împreună crema de brânză și arpagicul tocat și așezați-o într-o pungă mică de patiserie cu vârf de stea. Scoateți aproximativ 1/2 uncie de brânză cremă și amestec de arpagic pe fiecare cerc de brioșă prăjită.
Tăiați partea superioară a căpșunii, feliați pe jumătate pe lungime, apoi tăiați fiecare jumătate în 3 pene.
Tăiați 1/2 roată de Brie în 6 pene triunghiulare.
Așezați 1 pană de căpșuni și 1 pană de Brie în picioare pe crema de brânză.
Așezați 1 crenguță de pătrunjel deasupra fiecăruia.