Brie copt
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă brânză Brie la cuptor. Această rețetă este pentru 1 persoană și costă 9,57 USD per porție. O porție conține 2295 de calorii , 142 g de proteine și 189 g de grăsimi . O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este oferită de Allrecipes. Mergi la magazin și cumpără inimi de anghinare, brânză brie rotundă, usturoi și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten, lacto-ovo-vegetariană, primară și דל פחמימות,ă . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 0% . Acest scor este foarte prost (dar totuși poate fi remediat). Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Brie la cuptor cu dulceață de ardei roșu dulce , cupe de creveți Alouette Crème De Brie și Brie cu merișoare Alouette® .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 370 grade F (187 grade C).
Amestecă roșiile uscate la soare, inimile de anghinare și usturoiul într-un bol mic.
Tăiați partea de sus a cojii de la rondela de Brie și aruncați-o.
Așezați brânza Brie într-o tavă rotundă de copt, cu partea tăiată în sus; adăugați deasupra amestecul de roșii.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se înmoaie, aproximativ 20 de minute.