Brazo de Reina (rulou de tort cu căpșuni și smântână)
Brazo de Reina (căpșuni și cremă de tort Roll) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 880 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 445 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica toate scop făină, praf de copt, zahăr, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Brazo de Reina (tort Chilian Dulce de Leche), Rulou De Cozonac Cu Căpșuni Și Smântână, și Căpșuni și cremă Angel Food Cake Roll pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți o foaie de copt. Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament și ungeți hârtia pergament. Puneți deoparte și așezați un prosop de bucătărie curat pe o suprafață de lucru.Cu un mixer electric, bateți albușurile într-un castron până se înțepenesc și dați deoparte. Într-un alt castron, bateți gălbenușurile până devin palide. Adăugați treptat zahărul și vanilia extract.In un alt castron cerne împreună făina și praful de copt.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de gălbenuș de ou și amestecați bine.Îndoiți albușurile în amestecul de făină-ou.
Întindeți aluatul uniform pe hârtia pergament.
Coaceți timp de 12 minute sau până când tortul este auriu.Între timp, într-un castron mediu, bateți crema la viteză medie până începe să se îngroașe.
Adăugați zahăr pudră și vanilie. Măriți viteza la mediu-mare și bateți până se formează vârfuri moi.
Se pune la frigider până când este gata de utilizare.Rulați un cuțit de masă în jurul marginilor tortului și inversați tortul pe prosopul de bucătărie pregătit. Îndepărtați cu grijă hârtia pergament. Începând de la capătul îngust, înfășurați tortul și prosopul împreună, într-un buștean. Se răcește complet pe un suport de sârmă.Desfaceți tortul și scoateți prosopul, întindeți frisca peste tort și acoperiți cu căpșuni.
Rulați tortul și transferați, cu cusătura în jos, pe o farfurie de servire.
Se presară cu zahăr pudră sau frișcă și când este gata de servit, se taie ruloul în felii groase și se aranjează pe un platou.