Braunschweiger Bulgăre De Zăpadă
Rețeta Braunschweiger Snowball poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Acest hor d ' oeuvre are 121 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 29 de cenți pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, maioneză, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Braunschweiger și mingea de nuci, Minge Braunschweiger Ușoară, și Bulgăre de zăpadă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente; bate până se omogenizează.
Așezați pe o foaie mare de folie de plastic; folosind folie de plastic, formați amestecul într-o bilă mare.
Se transferă pe o farfurie de servire; la frigider.
Pentru topping, într-un castron mic, bateți crema de brânză și maioneza până se omogenizează.
Îndepărtați folia de plastic din mingea braunschweiger; se întinde cu topping.
Se presara cu piper tocat.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l - ați putea încerca este Moet & Chandon Imperial (sticlă de 3 litri-Ieroboam). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 600 de dolari.
![Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)]()
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Culoarea este un galben pai auriu elegant, cu accente de chihlimbar.Aromele sale sunt strălucitoare, dezvăluind fructe cu pulpă galbenă strălucitoare (măr, pere, piersică galbenă), miere, nuanțe florale (floare de tei) și note blonde elegante (brioșă și nuci proaspete).Gustul este seducător, bogat aromat și neted, combinând generozitatea și subtilitatea, plinătatea și vigoarea, urmate de o crocantă delicat proaspătă (fruct cu semințe), pentru a dezvălui echilibrul magic al șampaniei.