Nevoie de o curs principal fără gluten? Bratwurst la grătar cu varză fiartă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 907 calorii, 55g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $6.47 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 4 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de bulion de pui, fulgi de piper, sare și piper proaspăt crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Bratwurst la grătar cu varză fiartă, Gegrillte Bratwurst (Bratwurst La Grătar), și Bratwurst și varză roșie.
Instrucțiuni
1
Într-o friteuză sau o oală cu fund greu, încălziți suficient ulei de canola pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale oalei, la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Preîncălziți un grătar pe mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați untul. Se amestecă ceapa și se gătește până devine translucid, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați varza și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute. Condimentați varza cu sare, piper și piper roșu zdrobit, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
(rezervati 1 Lingura)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Adăugați zahărul, cidrul și bulionul. Gatiti pana cand varza este al dente, aproximativ 6 pana la 8 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
6
Într-un castron mic, amestecați smântâna, șalota, coaja de lămâie, sucul de lămâie, cayenne și arpagicul. Condimentează cremolata cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați coji de cartofi în friteuză și prăjiți până când sunt crocante, aproximativ 3 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8
Se scoate pe un platou căptușit cu un prosop de hârtie și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Grătiți bratwurst-ul, rotind frecvent până când este gătit, aproximativ 8 până la 10 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
1
Deschideți rulourile și întindeți-le cu o parte din smântână cremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Adăugați cârnații și niște varză caldă fiartă. Completați fiecare cu niște cartofi crocanți și terminați cu puțin mai multă cremolata înainte de servire.