Bratwurst Fiert La Foc Mic

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bratwurst la foc mic. Pentru $ 2.87 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 678 calorii, 25g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 18 fani. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, semințe de muștar, semințe de caras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la foc mic, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, Bratwurst fiert la foc mic cu ceapă și varză murată, și Bratwurst fiert la foc mic cu ceapă și varză de varză roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul pentru grătar direct, căldură mare.
Combinați berea, chimenul, coriandrul, semințele de muștar, ceapa, usturoiul și ghimbirul într-un vas mare. Apoi, adăugați bratwurst.
Așezați oala pe grătarele grătarului și aduceți-o la foc mic. Fierbeți cârnații până la jumătate gătite, aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de pe grătar și lăsați bratwurst-ul să stea în lichid timp de 30 de minute.
Transferați bratele pe un platou sau pe o placă de tăiere și strecurați lichidul într-un bol, aruncați solidele.
Ungeți cârnații cu ulei de canola și grătați până când carcasele sunt crocante și se rumenesc și cârnații sunt fierți, 4 până la 6 minute pe fiecare parte. Păstrați cald până la servire.